Yaratıcı Drama Etkinliği

Beta 17 sınıfı gerçek hayattaki durumları yaratıcılıklarını ve doğaçlama becerilerini kullanarak sınıf içerisinde canlandırdı. Bu sayede İngilizce konuşma becerilerini ve özgüvenlerini geliştirme şansına sahip oldular.

2018-2019 İngilizce Öğretimi Atölyesi

Oxford University Press/Turkey tarafından desteklenen İngilizce Öğretimi Atölyesi Dr. Turgut Turunç tarafından 25 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Cambridge Gordion Akademi 2019-2020 Interaktif Çalışma Platformu Oryantasyon Çalışması

Cambridge Gordion Akademi 2019-2020 Interaktif çalışma platformu Oryantasyon Çalışması

Cambridge Gordion Akademi’den Ahmet Sofuoğlu hazırlık öğrencilerini ve öğretim görevlilerini Cambridge interaktif çalışma platformu ve sisteme kayıt prosedürü hakkında bilgilendirdi.

2019-2020 Öğretim Görevlileri için Oryantasyon Programı

2019-2020 eğitim öğretim yılının başlangıcında PRU Hazırlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Iryna Semeniuk Zümrütdal ve Bölüm Başkan Yardımcıları Petek Cırıkcı Yavuz ve Önder Duygun ile hazırlık oryantasyon ekibi öğretim görevlileri Begüm Kut, Tahir Berkay, Mustafa Camcı ve Ali Kaan Gözükara göreve yeni başlayan öğretim görevlilerini ağırladı. Programın başlangıcında öğretim görevlilerine hazırlık programının genel kural ve prosedürlerinin anlatıldığı el kitapları verildi. Bir hafta süren oryantasyon programında öğretim görevlileri seviye programları ve modüler sistemin yanı sıra ölçme değerlendirme sistemi ve eğitim materyalleri hakkında detaylı bilgi aldılar. Oryantasyon programı öğretim görevlilerinin geri bildirim anketlerini tamamlamasıyla son buldu.

19 Mayıs 2019 Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 100. Yıldönümü Yarışma

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 100. yıldönümünün önemini vurgulamak için Piri Reis Üniversitesi Hazırlık Bölümü, poster ve video sunumları ve kompozisyon yarışmaları düzenleyerek anıları güçlendirdi. Kazanan öğrenciler plaket, sertifika ve Mustafa Kemal'in Nutuk'u ile ödüllendirildi.

2019-2020 Akademik yılı Beta seviyesi Dinleme ve Konuşma dersi

Öğrenciler münazara takımlarında farklı konular tartıştı. Münazaraların ardından canlı gitar performansının eşlik ettiği bir sınıf partisi gerçekleşti.

Bilgi Yarışması

2014 -2015 akademik yılı sonunda, öğrencilerin yarıştığı bir bilgi yarışması düzenlenmiştir. Her sınıfı temsilen 4 öğrenci diğer sınıflara karşı yarıştılar. Öğrencilere, bu yarışmada İngilizce Dilbilgisi, Kelime bilgisi ve Genel Kültür soruları yöneltilmiştir. Çok çekişmeli ve eğlenceli geçen yarışmayı Alpha 17 sınıfı kazanmıştır.

Hizmet İçi Eğitim

2015-2016 Akademik yılı hazırlıkları kapsamında, okulumuzda yaz boyunca Okutmanlarımıza yönelik hizmet içi eğitimler düzenlenmiştir. Longman Pearson yayınevinden Elena Bolel, Oxford yayınevinden Jackie Hasstal, McMillan yayınevinden Chris Sheen ve Semih İrfaner İngiliz Dili Öğretimi konularında değerli bilgilerini ve deneyimlerini bizimle paylaşmışlardır. Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

İngilizce Hazırlık Bölümü Hizmet Eğitimi

TOEFL Propell Eğitimi

2015-2016 Akademik Yılı hazırlıkları kapsamında, ETS Global Türkiye sorumlularından Tülay İMRE, üniversitemizin hazırlık kampüsünde okutmanlarımıza TOEFL sınavına yönelik eğitimler vermiştir. Kendisine ve bu organizasyonu hazırlayan okulumuz okutmanlarından Pınar ÖZDEMİR’e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
Tiyatro Gösterisi

2012-2013 akademik yılının sonunda tiyatro gösterisi gerçekleştirildi. Hocalarının rehberliği ve desteğiyle, her sınıftan bir grup öğrenci kendi sınıfını temsil etti. Takımlar halinde yarışan öğrencilerimizin hepsi çok iyi performans sergiledi. Tüm öğrencilerin ve hocaların işbirliği içinde olduğu keyifli ve verimli bir yarışma gerçekleşti. Hepimizin çok eğlendiği unutulmaz bir etkinlikti.

İngilizce Hazırlık Bölümü Tiyatro Gösterisi
Whatsapp Hattı