Yüksek Lisans İngilizce Yeterlilik Sınavı Duyurusu ve Öğrenci Listeleri

Temmuz 10, 2023
Piri Reis Üniversitesi Yayınlar

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz Yüksek Lisans programlarına kayıt hakkı elde eden öğrencilerin katılabileceği ve PRÜ İngilizce Hazırlık Bölümü Kampüsü (İstasyon Mah. Hakim Sk. No.3 Tuzla/İSTANBUL) adresinde yapılacak olan İngilizce Yeterlik Sınavı (İYS) hakkındaki bilgiler aşağıdadır:

İYS: Çoktan Seçmeli Test(Dinleme, okuma, dil bilgisi, kelime) Kompozisyon yazma, konuşma bölümlerinden oluşur.

Gün:

13 TEMMUZ, PERŞEMBE (Yazılı Sınav – Çoktan Seçmeli Test ve Kompozisyon Yazma)

Oturum Yeri: 4. KAT – 407/B

Oturum Saatleri:

09.30 – 11.15 (Listening + Use of English&Reading)

11.30 – 13.00 (Yazma)

14 TEMMUZ CUMA (Konuşma Sınavı)

Saat: 09.00 (Ekteki dokümanda her aday için belirlenmiş konuşma sınavı zamanı gösterilmektedir.)

Yazılı sınav Dinleme bölümü ile başlayacağı için öğrencilerimizin sınav başlangıç saatinden en az 15 dakika önce okulda hazır bulunmaları önem arz etmektedir. Sınava geç kalmaları durumunda Dinleme bölümü tamamlanana kadar sınava giren diğer öğrencilerimizin dikkatini dağıtmamak adına sınava katılmalarına izin verilmeyecektir.

Aşağıdaki ekte konuşma sınavına dair her öğrencimize ayrılan süre ve saat bilgisine ulaşabilirsiniz.

Konuşma Sınavı öğrenci listesi ve saatleri için tıklayınız.

BAŞARILAR DİLERİZ.