Deniz Brokerliği öğrencilerimiz Asya Port Limanını ziyaret etti.

Nisan 24, 2024

Deniz Brokerliği bölümü öğrencilerimiz, mesleki tecrübelerini arttırmak ve sektörü daha yakından tanımak amacıyla Asya Port Limanı’nı ziyaret etti. Bu ziyaret, öğrencilerimize gerçek bir iş ortamında nasıl çalışıldığını gözlemleme fırsatı sunarken, liman işletmeciliği hakkında kapsamlı bir bilgi edinme imkanı sağladı.

Ziyaret kapsamında öğrencilerimiz, limanın işleyişi hakkında detaylı bir sunumla karşılandılar. Ardından, limanın farklı bölümlerini gezerek gemi yükleme-boşaltma operasyonlarını yakından incelediler. Öğrencilerimiz, limanın idari personeli ve işçileriyle bir araya gelerek sorularını yöneltebildiler ve sektördeki güncel gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Bu değerli deneyim, öğrencilerimizin teorik bilgilerini pratik uygulamalarla destekleyerek mesleki yetkinliklerini arttırmalarına katkı sağlayacaktır. Asya Port Limanı’nın bize sağladığı bu fırsattan dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize ve desteklerini esirgemeyen Asya Port Limanı çalışanlarına teşekkür ederiz.