YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ ÜCRETLERİ

2021-2022 GİRİŞLİ YENİ KAYIT YAPAN YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ ÜCRETLERİ

PROGRAMLAR                                                                2021-2022 ÜCRETLERİ ($)

LİSANS PROGRAMLARI ( İNGİLİZCE )                                                      $  12.960,00

ÖNLİSANS PROGRAMLARI                                                                           $  8.640,00

1. Fiyatlara %8 KDV dahildir.

2. Yabancı uyruklu öğrenci öğrenim ücretleri yıllık olarak ödenmektedir.

3. Vadeli ödemelerde kredi kartı ödeme seçeneğini kullanacak kişilerin anlaşmalı kartlarla sanal pos veya okulumuzun Tuzla Yerleşkesinden limitlerinin uygun olması halinde kayıt yaptırması mümkündür. (Bonus, World, Maximum, Paraf, Axess, Combo, Card Finans )

4. Vadeli ödemelerde 9 eşit taksit uygulanır.

5. Fiyatlar 2021-2022 Eğitim-Öğretim dönemi için olup, 1 yıllık eğitim bedeli karşılığıdır.

6. Öğrenim ücretinin tamamını akademik yılbaşında ödeyenlere %5 indirim yapılır.

360°
Sanal Tur