TÜSF İstanbul Üniversitelerarası 2.Lig Erkek Basketbol Maçlar Basın Duyurusu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından, İstanbul İl Koordinasyon Kurulunu yönetiminde İstanbul Üniversitelerarası 2.Lig Erkek Basketbol maçları Piri Reis Üniversitesi ev sahipliğinde yapılmaktadır. 22 Üniversitenin katılımıyla gerçekleşen C grubu (Galatasaray Üniversitesi, İstanbul Okan Üniversitesi, Beykoz Üniversitesi, İstanbul Esenyurt Üniversitesi, İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu, İstanbul Gelişim Üniversitesi) ve D grubu (Piri Reis Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, Bezmialem Vakıf Üniversitesi) maçları 25 Kasım 2019 tarihinde başlamıştır. D Grubunda yer alan Üniversite takımımız ile 19 Aralık 2019 tarihine kadar devam edecek müsabakalardaki tüm takımlara Piri Reis Üniversitesi olarak başarılar dileriz.

Piri Reis Üniversitesi

Maç Tarihleri İçin Tıklayınız