Türk -Yunan Nüfus Mübadelesinin 92.Yıl Dönümü Özel Etkinliği

31 Ocak, cumartesi günü konferans salonumuzda gerçekleştirilecek olan etkinlik için Tuzla Sosyal Yardımlaşma Derneği üniversitemizdeki tüm öğrencilerimizi,akademisyenlerimizi ve personelimizi davet etmektedir.Etkinlikle ilgi bilgileri aşağıda görebilirsiniz.

Türk-Yunan Nüfus Mübadelesinin 92. Yılı sebebiyle derneğimizin her sene düzenlediği gecelere bir yenisini ekliyoruz.

Derneğimizin kendi üyelerinden oluşan mübadil halk dansları ekibinin performansının ardından Tuzla’mızın derneğimizin eşsiz sesi, Devlet Operası Sanatçısı Pınar Temizel Çulha ve orkestrasının seçkisini izleyeceksiniz.

Ve daha sonra sahneye Pende Manges isimli rebetiko grubu çıkacak. Suyun öte yanından nefis rebetiko parçaları seslendirecek grubun üyeleri çok tanıdık isimler;

Vokal: Fuat Oburoğlu
Buzuki: Cengiz Onural
Buzuki: Birol Yayla
Baglamadaki: Murat Buket
Gitar: Sertaç Işık

Piri Reis Üniversitesi’nin mükemmel salonunda gerçekleştireceğimiz bu akşamda bulunmazsanız çok şey kaçıracaksınız. Tüm halkımızı bekleriz.

Biletler için;
Tel: 0 216 395 59 72 / 0542 377 67 01 / 0538 278 08 36