Staj Gemisi İle Seyre Çıkacak Öğrencilerin Dikkatine

DENİZCİLİK FAKÜLTESİ DUYURU

Okul gemisinde staja çıkacak öğrencilerin dikkatine;

Katılış yeri ve zamanı : Zeyport Limanı ve 20 Temmuz saat 14.00’dür.

Gereken Evraklar

1- Staj başvuru (Sigorta) formu : Form 2 sayfadır, önlü arkalıdır. Sadece sarı ile gösterilen yerler doldurulacak, önlü arkalı çıktı alınacaktır.
2- Transkript
3- Nüfus cüzdanı fotokopisi
4- Mühürlü ikametgah belgesi
5- 2 adet fotoğraf

* İlgili öğrencilerin yukarıda belirtilen evrakları en geç 14 Temmuz Salı günü saat 17.00’ye kadar şahsen veya posta yoluyla Dekanlığa iletmeleri gerekmektedir.
* Staja çıkabilmek için gerekli ön koşul derslerini sağlayan öğrencilerin işlemleri yapılacaktır.
* Şahsen yapılacak başvurularda öğrencilerin, staj defteri alımı ve sigorta işlemleri için Arş. Gör. Selay TURAN veya Arş. Gör. Barış ÖZSEVER’i (ofis B-204) görmeleri gerekmektedir.
* Farklı okullardan katılacak öğrencilerin staj defteri alımı ve sigorta işlemlerini okulları aracılığı ile yapmaları gerekmektedir.

DENİZCİLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI
09.07.2015