Staj Duyurusu

Sevgili öğrencilerimiz,

Ülkemizin de içinde bulunduğu normalleşme süreci kapsamında, isteyen öğrencilerimizin “gerekli kurallar çerçevesinde” ve “tedbirleri alarak” 15 Haziran 2020 itibariyle staja gidebilmelerine karar verilmişti.

Söz konusu başvurular 15 Haziran itibariyle alınmaya başlanacaktır. Başvurular bizzat Üniversitemize gelerek yapılabileceği gibi posta/kargo yoluyla gerekli evrakların gönderilmesi suretiyle de yapılabilecektir. DMYO’dan mezun olup Gemi Adamı olabilmek için eksik staj tamamlama yapmak isteyen öğrenciler bizzat başvuru yapmalıdır.

Üniversitemize gelerek başvuru yapmak isteyen öğrencilerimiz ateş ve maske kontrollerinden sonra, evraklarını Üniversite girişinde bulunan staj ofisi görevlilerine sosyal mesafe kurallarına uyarak teslim edecek ve kendilerine telefon ile bilgi verilene kadar Üniversitemizden ayrılacaklardır. Staj evrakı ilgili akademik ve idari personel tarafından incelenecek ve uygun görülmesi halinde imzalanacaktır. Evrakı hazır olan öğrencilere telefon ile bilgi verilecek ve evraklarını teslim ettikleri yerden almaları sağlanacaktır. Başvurular 10:00-15:00 saatleri arasında yapılacak olup, öğle arasında da başvuru alınacaktır.

Başvuru evrakını posta/kargo yoluyla göndermek isteyen öğrencilerimiz ilgili evrakları Üniversitemiz Deniz Kampüsü adresine (Postane mah. Eflatun sok. No:8 Tuzla İSTANBUL) göndereceklerdir. Söz konusu öğrencilerimiz, evraklarını posta/kargo ile gönderdiklerini belirten bir maili de “prustaj@prireis.edu.tr” kurumsal staj ofisi adresine göndermeleri uygun olacaktır. Posta veya kargo sürecinde yaşanacak gecikmelerden dolayı mağdur olunmaması için, Staj Başvuru Formu doldurulurken Staja başlama/bitiş tarihleri kısmı doldurulmayacaktır. İlgili tarihler başka bir kağıda yazılarak posta/kargoya verilecek evraklar arasına eklenecektir.

Sağlıklı günler dileriz.

Başvuru sırasında istenecek ya da posta/kargo yoluyla gönderilecek evraklar: (www.pirireis.edu.tr/staj-basvuru-evraklari)

EK-1: Staj Başvuru Formu  Önyüzü

EK-1A: Staj Başvuru Formu  Arkayüzü

EK-2: YÖK Katkı Payı Formu

EK-3: Nüfus Cüzdanı ya da Yeni Kimlik Kartı fotokopisi

EK-4: E-Devlet üzerinden alınacak Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

EK-5: E-Devlet üzerinden alınacak İkametgah Belgesi

EK-6: 3 adet vesikalık fotoğraf

EK-7: Denizcilik Fakültesi GMİM öğrencilerinden kara stajı yapacak olanların teslim etmesi gereken atölye stajı evrakları

EK-7A: Denizcilik Fakültesi GMİM öğrencilerinden kara stajı yapacak olanların teslim etmesi gereken bakım-tutum stajı evrakları

EK-8 Gemiye Katılış Ordinosu ( Sadece deniz stajı yapacak Denizcilik Fakültesi ve DMYO öğrencileri staj yapacakları şirketten kaşeli ve ıslak imzalı olarak temin edeceklerdir.)

EK-9 Transkript ( Sadece Denizcilik Fakültesi Öğrencileri için geçerlidir.)

27 Haziran 2020 Cumartesi
Whatsapp Hattı