Soyunma Dolaplarında Unutulan Eşyalar Hakkında

İLGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR

Deniz kampüsü öğrenci soyunma dolapları, 2016-2017 akademik yılı  öncesi boşaltılarak temizliği yapılmış ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize talepler doğrultusunda teslim edilmiştir. Boşaltılan dolaplardaki sahipsiz eşyalar ise; tutanak tanzim edilerek, spor salonu deposunda muhafaza altına alınmıştır.

Ayrıca; bugüne kadar kampüsümüzde bulunan ve sahipleri tarafından alınmayan eşyalar İdari İşler Müdürlüğü’nce emanete alınmıştır.

Yapılan duyurulara rağmen alınmayan eşyalar hakkında işlem yapılacağından, ilgili öğrencilerimizin 20 Ocak 2017 tarihine kadar İdari İşler Müdürlüğü’ne başvurmaları rica olunur.

Bilgilerinizi rica ederim.

Rektörlük