Sosyal Ağ ve Liderlik Kulübü

Kulüp Başkanı: abdullah.gullu@pru.edu.tr

Amacı; “Piri Reis Üniversitesi öğrencilerini genç lider potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha yetkin hale getirilmesi için çalışmalar yapacak, konularında bilinçlendiricek, ağ çalışmalarında bulunacak.’’
PiriSAL olarak özelde Piri Reis Üniversitesi, genelde ise tüm Türkiye‘de öğrenci toplulukları arasında:

• Lider vasıflı, hedeflediği geniş ağ ile iş ve üniversite camiasında tanınan kendi alanında otorite sahibi ve saygın bir öğrenci kulübü olmak.
  • Sosyal Ağ ve Liderlik Kulübü yaptıkları projeler ile öğrencilerle, sektördeki önde gelen liderleri bir araya  getirecek.
  • Geniş ağ projelerini yakından takip edicek, hatta içinde olacak.
  • Üyeler bu ortamda aktif rol alarak akademik hayat ve iş hayatında yetkin, teorik bilgiyi pratiğe dönüştürebilicek.
  • Kendi yaşında ki başarılı liderleri yakından ,izlemiş ve bu yarışta yer edinmiş bireyler olarak yetişecek.
  • Özelde Piri Reis Üniversitesi öğrencileri arasında, genelde tüm Türkiye ve Dünya’daki öğrencilerle aynı ağ içinde oldukları için mezun olduktan sonra bile aralarında kopmaz bir bağ oluşturacak.
  • Hedeflediğimiz büyük ağlarda ki organizasyonlarda toplu olarak hareket edebilmeyi öğrenip ve topluluğa liderlik edebilme becerilerini geliştirecek.
  • Geniş ağımız sayesinde okulumuzda ki diğer öğrenci kulüpleri, öğrenciler ve öğretim görevlileriyle ortak çalışıp geniş kitlelere, ağlara ulaşacağız.
  • Lider potansiyeli olan vizyonu geniş öğrencilerimize topluluk önünde konuşma ve diksiyon vb. eğitimler sonucunda, yıl sonunda aktif olan tüm üyelerimizle mezuniyet yapıcaz ve okulumuz’un kulübü adına sertifika vereceğiz.
  • Kulüp yukarıdaki belirtilen amaçlara ulaşmak için geziler, toplantılar, seminerler,  bilimsel çalışmalar, yarışmalar, sergiler düzenleyebilir, çeşitli şekillerde yayınlar yapabilir.