Seviye Tespit Sınavı Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,

13.09.2021 Pazartesi günü İngilizce Hazırlık Bölümü Kampüsü'nde (İstasyon Mah. Hakim Sk. No=3 Tuzla/İSTANBUL) yapacağımız Seviye Tespit Sınavı (STS)  saati ve yerini gösteren ekteki listeyi ve sınav hakkındaki bilgilendirme formunu ( ...@pru.edu.tr uzantılı mail adreslerinize de gönderilecektir) inceleyerek, güvenlik kontrolleri esnasında yığılmaları ve gecikmeleri önlemek adına size tanımlanmış sınav saatinden 1-1.5 saat öncesinde kampüste  gerekli kırtasiye ve COVİD önlemleri kapsamındaki malzemeler ile hazır bulunulması önemle rica olunur. STS'ye katılmayan öğrencilerimiz başlangıç seviyesi olan Alpha kuruna tefrik edileceklerdir. STS'den 50 ve üzeri alan öğrencilerimiz 16-17.09. 2021 tarihlerinde yapılacak olan İngilizce Yeterlik Sınavı'(İYS) na katılmaya hak kazanacaklardır. Sadece STS'den 50 ve üzeri not alıp İYS'ye katılmaya hak kazanan öğrencilerimizin isim listeleri ve sınav yeri bilgilendirmeleri yine internet sitemizden duyurulacaktır. STS'den 50 ve üzeri alamayan öğrencilerimiz sınav notlarına göre Alpha (Birinci Kur) ya da Beta (İkinci Kur) kurlarından birine tefrik edilecek olup, ayrıyeten bir not bilgilendirmesi internette yapılmayacaktır. İYS listelerinde adını göremeyen öğrencilerimiz ile İYS'den 60 ve üzeri alamayan öğrencilerimiz okulun açılmasından önce hangi kurda oldukları, kitap listeleri vb. konularında duyurular ve mail yolu ile bilgilendirileceklerdir.

BAŞARILAR DİLERİZ.

İNGİLİZCE HAZIRLIK BÖLÜM BAŞKANLIĞI