PRU Rektörü Prof. Dr. Oral ERDOĞAN, Sporcu öğrenciler ile buluştu.

Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral ERDOĞAN, Üniversitemizde yer alan tüm spor takımlarıyla bir araya geldi. Prof. Dr. Oral ERDOĞAN, Üniversite adına yarışan bütün sporcu öğrencilere ve takım hocalarına teşekkür etti. Önümüzdeki dönemde spor takımlarına yapılan desteğin artarak devam edeceğinin altını çizdi.

Üniversitemizde yer alan bütün spor takımı temsilcileri de söz alarak önümüzdeki dönemdeki planlarını, ve mevcut sorunlarını dile getirdi. Rektör ve Sporcu Öğrenciler buluşmasına Basketbol, Futsal, Dragon Bot, Yüzme, Su Topu, Voleybol Erkek, Voleybol Kız, Futbol Tenisi Erkek, Futbol Tenisi Kız, Atletizm, Cirit Atma, Kick Boks, Taekwondo ve Yelken Takımında yer alan sporcu öğrenciler katıldı.

Tuzla Deniz Kampüsünde yapılan buluşmanın sonunda Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral ERDOĞAN ve öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi.

24 Mayıs 2017 Çarşamba