PRÜ ÖĞRENCİLERİNDEN “FIRST CLASS” BAŞARI

Mühendislik Fakültesi Öğrencilerimiz  TEKNOFEST 2020 Uluslararası İnsansız Hava Araçları (IHA) Teknoloji Yarışmasında Final Yarışmalarına  Katılacak Ekipler Arasına Girme Başarısını Gösterdi!. Tebrik Ederiz.

Akademik Danışman Prof. Dr. Ahmet TAŞDEMİR  ve  Akademik Sorumlu Prof. Dr. Serkan NOHUT liderliğinde;  Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden Tamer Meriç KETEN, Altuğ KILIÇ, Zeynep CAN, Destan BOZ, Aybüke Ödemiş, Eren AY ve Burak  ÖZTÜRK “ First Class” isimli projeleri ile üniversitemizi temsil edecektir.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin millî teknolojilerini geliştirmeyi hedefleyen TEKNOFEST 2020'de Havacılıktan otomotive, tarım teknolojilerinden simülasyon sistemlerine, su altı araçlarından eğitim teknolojilerine kadar uzanan geniş bir spektrumda 23 farklı kategoride yer alan Teknoloji Yarışmaları düzenlemektedir.

Bu   alanda çalışan binlerce gencin projesine destek olmak için ön eleme aşamasını geçen takımlara toplamda 4 Milyon TL'nin üzerinde malzeme desteği sağlanacaktır. TEKNOFEST 2020 Gaziantep'te yarışıp dereceye girmeye hak kazanan takımları ise 3Milyon TL'nin üzerinde ödüller beklemektedir.

4 Eylül 2020 Cuma
Whatsapp Hattı