PRU Denizcilik Fakültesi

Öğrencilerinin Sunumu CADET NAV 2018'de 2. Oldu.

Romanya Mircea Cel Batran Naval Academy( Romanya Deniz Harp Okulu) tarafından düzenlenen CADET NAV 2018-  40. Bilimsel Öğrenci Konferansı 19-21  Nisan'da Romanya'da gerçekleşti.

Konferansta Navigasyon ve Ulaşım, Askeri Bilimler ve Bilgi, Mühendislik ve Yönetimi, Elektrik Mühendisliği, Silah ve İletişim, Makine Mühendisliği, Temel Bilimler, Diller konularını ele alan çalışmalar öğrenciler tarafından sunuldu.

CADET NAV 2018'e 5 ülkeden 69 öğrenci katıldı. Sunum yapan öğrenciler arasında Pîrî Reis Üniversitesi Denizcilik Fakültesi'nden 40 öğrenci de "Future of the Turkish Shipping" başlıklı başarılı bir sunumla konferansa katıldı. PRU Denizcilik Fakültesinin sunumu 2. seçildi.Polonya ise 1. oldu. Rusya, Ukrayna Yunanistan ve Romanya'dan toplam 14 okul katıldı. Öğrencilerimize tebrk ediyoruz.

22 Nisan 2018 Pazar