Prof. Dr. Oral Erdoğan

Piri Reis Üniversitesi’ne ve denizcilik eğitimine katkı veren sektörün değerli temsilcilerine birer hediye takdim etti.

T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Sayın Suat Hayri Aka’ya Pîrî Reis Üniversitesi’ne ve denizcilik camiasına katkılarından dolayı PRU Rektörü Prof.Dr. Oral Erdoğan tarafından, Pîrî Reis temalı bir anı objesi hediye edildi.

Ocak 2016'dan beri UDHB Müsteşarı olarak görev yapan Sayın Suat Hayri Aka, WMU-Dünya Denizcilik Üniversitesi’nde Liman ve Denizcilik İdaresi alanında yüksek lisansını tamamladı ve World Maritime University tarafından 2015 yılı Seçkin Mezunlar Onursal Ödülüne layık görüldü.

IMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı ve Piri Reis Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Metin Kalkavan'a da denizcilik camiasını temsilen Üniversitemize ve  denizcilik camiasına  yaptığı katkılardan dolayı, Pîrî Reis Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Oral Erdoğan tarafından,  Pîrî Reis temalı bir kum saati hediye edildi.

2002 yılından beri IMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Sayın Metin Kalkavan, TOBB Deniz Ticaret Odaları Konsey Başkan Yardımcısı​, TOBB Tahkim Kurulu Divan Başkanı ve Piri Reis Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanıdır.

İMEAK Deniz Ticaret Odası 8.Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı için bir araya gelen denizcilik sektör temsilcileri daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Suat Hayri AKA Kimdir?

Metin KALKAVAN Kimdir?