Prof.Dr. Oral Erdoğan

Kars-Ardahan Ziyareti

Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Oral Erdoğan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan’ın Kars ve Ardahan ziyaretinde kendilerine eşlik etti.

Prof. Dr. Oral Erdoğan; Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla Kars-Ardahan sınırındaki Çıldır Gölü'nde düzenlenen tekne teslim töreni, iskele açılışı ve Çıldır Gölü üzerinde ilk kez gerçekleşen yelken ve kano yarışları etkinliklerine katıldı.

Rektör Erdoğan, ziyareti sırasında Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber ve Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay ile bir araya geldi.  Yapılan görüşmede bölgede denizcilik eğitimi konusunda işbirliği ve Piri Reis Üniversitesi’nin bu konudaki sunabileceği destekler değerlendirildi.

2 Temmuz 2017 Pazar