Prep Department Achievement Test (05.11.2020)

Değerli Öğrencilerimiz,

Achievement Test (Ara Sınav)  05.11.2020 (Perşembe)  tarihinde yapılacaktır.

Sınavların "Yoklama" bölümü MSTEAMS uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Ekte sunulan  sınav saatleri, gözetmen ve MS teams sınıf kodu listesini inceleyiniz.  "Sınavlar" OİS (öğrenci bilgi sistemi) üzerinden uygulanacaktır.

Sınavla ilgili yaşanacak sorunlar için öncelikle sınav gözcüsü öğretim elemanlarımızı bilgilendiriniz, ihtiyaç halinde pruprep@pirireis.edu.tr adresine mail gönderebilirsiniz.

Writing sınav dökümanına (Word dosyasına) ve kompozisyonunuzun en üst sol kısmına adınızı-soyadınızı ve okul numaranızı yazarak ÖNCELİKLE OİS sistemine yüklemeniz önem arz etmektedir.
Herhangi bir sebeple OİS'e yükleyemediğiniz dosyayı sınav bitiminden itibaren en geç 30 dakika içinde  prepexam@pirireis.edu.tr  adresine e-posta şeklinde ekine dökümanı ekleyip, konu kısmına ad soyad , sınıf ve öğrenci numaranızı belirterek göndermeniz gerekmektedir.  Belirtilen süre zarfı dışında gönderilen dosyalar dikkate alınmayacaktır.
Göndermiş olduğunuz paragraf/kompozisyon intihal (başkasının fikrini kaynak belirtmeden kendininmiş gibi kullanmak) olup olmadığı açısından kontrol edileceği için yazdıklarınızın özgün ve size ait olmasına özen gösteriniz.

ACHIEVEMENT SINAV SAATLERİ;

SINAV ADI : LISTENING - YOKLAMA SAATİ: 09:10-09:30 (Attendance - MS TEAMS)  /  SINAV SAATİ: 09:30-10:10 (Test - OİS)

SINAV ADI : USE OF ENGLISH&READING  - YOKLAMA SAATİ: 10:15-10:30 (Attendance - MS TEAMS)  / SINAV SAATİ: 10:30-12:00 (Test – OİS)

SINAV ADI : WRITING ALPHA -BETA- GAMMA - YOKLAMA SAATİ: 12:45-13:00 (Attendance - MS TEAMS) / SINAV SAATİ: 13:00-14:00 (Test – OİS) ALPHA/BETA/GAMMA