Piri Reis Üniversitesi, 2018-2019 Akademik Yılı Açılış Töreni yapıldı

Piri Reis Üniversitesi’nin 2018-2019 Akademik Yılı açılış töreni, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim Dursun'un katılımıyla yapıldı.
Piri Reis Üniversitesi’nin 2018-2019 Akademik Yılı açılış töreni; Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Selim Dursun, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin,  Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Hızırreis Deniz, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır, Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanlığı eski Müsteşarı Suat Hayri Aka, Piri Reis Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Osman Kamil Sağ, Deniz Harp Okulu Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, İstanbul Liman Başkanı Muhammed Erdoğan, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, STK temsilcileri, eğitimciler, öğrenciler ve çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.

PRU 2018-2019 Akademik Yıl Açılış Töreni

25 Eylül 2018 Salı