Piri Reis Üniversitesi "12. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni" 'ne ALTIN SPRONSOR" oldu.

Deniz Haber Ajansı tarafından düzenlenen 12. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni, 8 Eylül 2017 Cuma günü Ataköy Sheraton Oteli Havuzbaşı'nda gerçekleşecek. Piri Reis Üniversitesi'nin Altın Sponsor olduğu 12. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni etkinliğine Panama Denizcilik Bakanı Jorge Barakat Pitty de katılacak.

Dünya denizcilik sektörünün yoğun ilgi gösterdiği 12. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'ne, 51 IMO üyesi ülkenin denizcilik otoriteleri geleceğini deklare ederken, davet edilen 40 uluslararası örgütten 16'sının törene katılacağı, Altın Çıpa Tertip Komitesi'ne bildirildiği kaydedildi.

51 IMO ÜYESİ ÜLKE, 16 ULUSLARARASI ÖRGÜT

8 kategoride 17 ödülün dağıtılacağı 12. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'ne dünya denizcileri yoğun ilgi göstermeye devam ediyor. Başta IMO olmak üzere, IMSO, IOPC Fund, IALA, Paris MoU, Tokyo MoU, Mediterranean MoU gibi Uluslararası örgütlerin yanısıra, INTERTANKO, INTERCARGO, IMAREST, EBA gibi uluslararası meslek ve ticari örgütlerinin üst düzey yöneticileri, 8 Eylül 2017 Cuma günü Türk denizcileriyle İstanbul'da biraraya gelmesi bekleniyor.

Panama Denizcilik Bakanı Jorge Barakat Pitty, 8 Eylül 2017 tarihinde İstanbul Ataköy Sheraton Oteli'nde gerçekleşecek 12. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'ne katılacağını, Organizasyon Komitesi'ne bildirdi.

6 Eylül 2017 Çarşamba