Öğrencilerimize Duyuru

Sevgili öğrenciler,
Bilindiği üzere 4 Mayıs 2020 tarihli Kabine Toplantısı‘nda 15 Haziran 2020‘den itibaren üniversitelerimizin akademik takvime dönebileceği kararı alınmıştır. Bu karar ile üniversiteler, bu tarihten itibaren, bu ve gelecek senenin eğitim öğretim süreçlerine ilişkin akademik takvimlerini yapabileceklerdir.
Devletin ilgili kurumları tarafından 1 Haziran 2020'den itibaren 14 gün boyunca Kovid-19 salgınının kontrol altına alındığının ve kesin düşüşe geçtiğinin beyan edilmesi koşuluyla, 15 Haziran 2020 tarihinden sonra üniversitelerimizde de normale dönüşün ilk aşaması bu şekilde tedrici olarak başlayacaktır.
Bu karar kapsamında Üniversitemiz yetkili kurulları uygun takvimi ve sınav programı/yöntemini belirleyerek ve 11 Mayıs haftasında duyuracaktır.

Sağlıklı günler dileriz.
7 Mayıs 2020 Perşembe