Öğr. Üyeleri ve Öğrencileri Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

PİRİ REİS ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİ VE ÖĞRENCİLERİ PROF. DR. FUAT SEZGİN YILI TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ.

Cumhurbaşkanlığı tarafından ilan edilen Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantı 23 Mayıs 2019’da Ankara’da gerçekleşti. Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan'ın konuşma yaptığı toplantıya Piri Reis Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özgül TAŞPINAR, Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman ÖZKAYNAK, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zehra AKDENİZ, Denizcilik Meslek Yüksek Okulu Müdürü Serdar Okan KIRÇİÇEK ve Üniversitemizin öğrencileri katılım sağladı.

24 Mayıs 2019 Cuma