Mezuniyet Aşamasında Genel Not Ortalaması (GNO) 2.00’nin Altında Kalan Öğrenciler İçin Duyuru

Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 27/3 maddesi uyarınca; Mezun olabilmek için bütün derslerden geçer not aldıkları halde GNO’ları 2.00’nin altında kaldığı için mezun olamayan öğrenciler, daha önce alıp şartlı başarılı oldukları derslerden Not Yükseltme Sınavına girebileceklerdir. Bu hakkı iki defa kullandığı halde GNO’nu yükseltemeyenler şartlı başarılı olduğu ders veya dersleri tekrar edeceklerdir.

2014-2015 Güz yarıyılı sonunda yapılan Final ve Bütünleme sınavlarından sonra bu durumda kalan öğrencilerin 25/02/2015 Çarşamba günü mesai bitimine kadar dilekçe ile Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekmektedir.

İlgili Öğrencilere Duyurulur.

Rektörlük