Kurtarmak İçin Uzanan Bir El

Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 4 büyük arama-kurtarma gemisinden biri olan İstanbul’da konuşlu ‘TCSG Güven’ gemisinde görevli subayların İstanbul Boğazı’nda yaptığı çalışmalar Hürriyet gazetesi tarafından görüntülendi ve görevli subayların hikayeleri dinlendi.  Piri Reis Üniversitesi Mezunu Teğmen Gizem KURTULDU ERCAN' ın meslek hakkındaki görüşleri yer aldı.

Yara savunma subayı Teğmen Gizem Kurtuldu Ercan: Piri Reis Üniversitesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği’ni bitirdim. Öğrencilik döneminde üniversiteye tanıtıcı brifing kapsamında gelen komutanlarımızın anlattıklarından etkilendim. Ticari bir gemide herhangi bir yerden bir yere taşımacılık yapmaktansa, vatana hizmet etmek, can kurtarmak, denizlerimizi korumak beni heyecanlandırdı.

Haberin Devamı için Tıklayınız

14 Ağustos 2019 Çarşamba