İstanbul Valisi Vasip ŞAHİN’in Üniversitemizi Ziyareti

İstanbul Valisi Sn.Vasip ŞAHİN Üniversitemizi ziyaret ederek onurlandırmışlardır. Sayın Vali’ye Tuzla Kaymakamı Sn.Ali Rıza ÇALIŞIR ve Tuzla Belediye Başkanı Sn.Dr.Şadi YAZICI eşlik etmişlerdir. Sayın Valimize Üniversitemiz eğitim-öğretim imkanlarına yönelik sunum yapılmış, laboratuvarlar, sınıf ve simülatör ortamları gösterilmiştir.

Üniversitemizi temsilen Rektörümüz Prof.Dr.Oral ERDOĞAN, Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Süleyman ÖZKAYNAK, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Nurhan KAHYAOĞLU, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr.Erhan ASLANOĞLU, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Zehra AKDENİZ, DMYO Müdür Vekili Yard.Doç.Dr.Nazmi ÇEŞMECİ, Rektör Danışmanları ve diğer yetkililer katılmışlardır.

5 Mart 2015 Perşembe