İstanbul Üniversitelerarası Dragon Bot Yarışlarında; Zirve, Piri Reis Üniversitesinin oldu.

PRU Dragon Bot Takımımızı Tebrik Ederiz.

İstanbul’da geçtiğimiz yıllarda şirketler ve sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile düzenlenen dragon bot yarışları ilk kez üniversiteler ve fakülteler arasında düzenlendi.

İstanbul Üniversitelerarası Dragon Bot Yarışları, 6-7 Mayıs'ta İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün katkılarıyla İstanbul Üniversitesi Spor Birliği Müdürlüğü tarafından düzenlendi.

14 üniversiteden 200 öğrenci yarıştı
İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi’nde düzenlenen organizasyonda İstanbul’daki üniversitelerde öğretim gören üniversite öğrencilerinin katılımı ile yapılan yarışlara sahne oldu. Küçükçekmece Gölü Kenarında gerçekleştirilen yarışlarda 14 üniversiteden 200 öğrenci ve akademisyen yarıştı.

Zirve, Piri Reis Üniversitesinin oldu

Her takımda 4 kadın kürekçinin bulunduğu yarışların sonunda Piri Reis Üniversitesi birinci, İstanbul Teknik Üniversitesi ikinci ve Marmara Üniversitesi üçüncü oldu. İstanbul Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mahmut Ak’ın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik, dereceye giren takımlar için düzenlenen kupa ve madalya töreni ile sona erdi.

Yarışmayı birinci olarak bitiren Piri Reis Üniversitesi Dragon Yat Takımı Sevcan Acı,Ethem Ercil, Buğra Bilgin, Ömer Suiçmez , Şerefcan Ulu,Sevde Bayram,Çağrı Yılmaz,Osman Öney,Celil Karadeniz, Mertcan Yürekli,Furkan Ayan, Saygın Akyürek, Ayberk Baykal, Ahmet Dalkıran, Başak Bakışgan, Belen Mican, Nisa Kavaksoyu, Oğuzhan Kahya, Onur Alkaya’dan oluşuyor. Takımın Koordinatörlüğünü PRU Spor Hizmt. Koordinatörü Mete Kavaksoyu yapıyor.

11 Mayıs 2017 Perşembe