İngilizce Hazırlık Sınıfında 2 Yıl Devamsızlık/Başarısız Olup, Türkçe Programa Yerleşecek Öğrencilerin Dikkatine!

İNGİLİZCE HAZIRLIK SINIFINDA  2 YIL DEVAMSIZ/BAŞARISIZ OLUP, TÜRKÇE PROGRAMA YERLEŞECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Ösym Başkanlığı Duyurusu gereğince;

İNGİLİZCE hazırlık sınıfında başarısız olan ve ilişiği kesilen öğrenciler ÖSYM’nin sayfasında yayınlanan duyuru gereğince, Aday Başvuru Formunu dolduracaktır.

Başvurular, 16-19 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Ücret ödeme işlemi ve Tercih bildirimi, 20 Ekim 2017 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir.

Başvuru formuna Öğrenci İşleri Müdürlüğü  ilişik kesme tarihini yazarak onaylayacaktır.

Öğrenciler bulunduğu ildeki ÖSYM Merkezine giderek (3 TL işlem ücreti, 15 TL yerleştirme ücreti yatırarak) başvurusunu yapacak ve eğitim dili Türkçe olan bir program için internet ortamında tercih yapacaktır. (Merkezi Yerleştirme Puanı dikkate alınarak).

Yerleştirme ÖSYM tarafından yapılacak.

Konuyu önemle bilginize sunar,  yeni  eğitim hayatınızda başarılar  dileriz.

Öğrenci İşleri Müdürlüğü

16.10.2017