İngilizce Hazırlık Bölümü Seviye, Sınıf,Ders Kitapları TEAMS Kodları Bilgisi

Değerli Öğrencilerimiz,

Piri Reis Üniversitesi İngilizce Hazırlık Bölümüne Hoş Geldiniz,

5 Ekim 2020 Pazartesi günü online olarak MS TEAMS platformu üzerinden başlayacak olan eğitimimiz ile ilgili ihtiyaç duyacağınız bilgiler aşağıda yer alan dosyalarda mevcuttur.

2020-2021 Akademik Yılı PRU İngilizce Hazırlık Bölümü 1.Modül Sınıf Listesi

2020 - 2021 İngilizce Hazırlık Bölümü 1.Modül Kitap Listesi

2020-2021 Akademik Yılı İngilizce Hazırlık Bölümü Dersler ve  MS Teams Kodları

2020-2021 İngilizce Hazırlık Bölümü 1.Modül Ders Programları

05 Ekim 2020 Pazartesi saat 14:00'da tüm ALPHA sınıfları için oryantasyon toplantısı MS TEAMS üzerinden (Ekip Kodu=7nyv0lm)
06 Ekim 2020 Salı saat 14:00'da tüm BETA sınıfları için oryantasyon toplantısı MS TEAMS üzerinden (Ekip Kodu=7nyv0lm)
07 Ekim 2020 Çarşamba saat 14:00'da tüm GAMMA ve DELTA  sınıfları için oryantasyon toplantısı MS TEAMS üzerinden (Ekip Kodu=7nyv0lm)

yapılacaktır. Söz konusu toplantıda Bölüm ile ilgili genel bilgilendirme, İngilizce çalışma esasları ve ders kitapları hakkında açıklama yapılacaktır.

Seviyeler için yukarıda belirtilmiş olan günlerde saat 16:00'da Yayınevleri tarafından detaylı bilgilendirme toplantısı Zoom üzerinden (linki oryantasyon toplantısı sırasında duyurulacaktır) yapılacaktır.

Eğitim-Öğretim yılı boyunca Hazırlık Bölümü ile iletişimin (dilekçe, sağlık raporu vb. nedenlerle) öğrencilerimizin ....@pru.edu.tr  uzantılı şahsi mail adreslerini kullanarak pruprep@pirireis.edu.tr  mail adresi üzerinden yapılması hususu önemle duyurulur.

2 Ekim 2020 Cuma

360°