İngilizce Hazırlık Bölümü OİS Online BETA-GAMMA Modül Bitirme Sınavları Duyurusu

Sevgili öğrencilerimiz,

2019-2020 Akademik Yılı İngilizce Hazırlık Bölümü 4.Modül BETA-GAMMA ONLINE yazılı sınavları 08.06.2020 tarihinde  OIS platformunda 3 ayrı oturumda yapılacaktır.

BETA OIS ve MS TEAMS sınıflarınızı ve isim listesini görmek için listeye tıklayınız.

GAMMA OIS ve MS TEAMS sınıflarınızı ve isim listesini görmek için listeye tıklayınız.

BETA-GAMMA sınıfları için her üç oturumdan önce MS TEAMS’de gerçekleşecek yoklama ve hazırlık süreci için gereken MS TEAMS KOD’ larını ve öğretim görevlileri e-posta adreslerini görmek için tıklayınız.

Ayrıca, her iki listeye de OIS’ te duyurular bölümünden  ulaşabilirsiniz.

BETA-GAMMA yazılı sınav satleri aşağıdaki gibidir.

Listening                                   MS Teams platformu üzerinde Hazırlık/Yoklama: 9:10-9:30 (20’)

OIS SINAV: 9:30-10:00 (30’)

Use of English & Reading       MS Teams platformu üzerinde Hazırlık/Yoklama: 10:20-10:35 (15’)

OIS SINAV: 10:35-12:05 (90’)

Writing                                      MS Teams platformu üzerinde Hazırlık/Yoklama: 13:00-13:15 (15’)

BETA              OIS SINAV: 13:15-14:25 (70’)

GAMMA         OIS SINAV: 13:15-14:45 (90’)

OIS platformu üzerinde yapılacak yazılı sınavlarla ilgili bilgilendirme yazısına OIS duyurular sekmesinden ulaşabilirsiniz. Sınav öncesinde bilgilendirme yazısını okumanız süreçlerde sorun yaşamamanız açısından önem teşkil etmektedir.

Sağlık ve başarılar dileriz.

İngilizce Hazırlık Bölümü Başkanlığı

7 Haziran 2020 Pazar