İngilizce Hazırlık 1.Modül Sınıf-Seviye bilgisi (Ek Kontenjan )

Değerli Öğrencilerimiz,

Piri Reis Üniversitesi İngilizce Hazırlık Bölümüne Hoş Geldiniz,

13 Ekim 2021 ÇARŞAMBA   günü hibrit eğitim modeli olarak EK KONTENJAN öğrencileri için eğitim-öğretime başlanacaktır.

Pazartesi- Salı günleri yüz yüze veya online eğitim; Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri online eğitim şeklinde olacaktır.

Online eğitimler  MS TEAMS platformu üzerinden uygulanacaktır. Online  eğitiminiz ile ilgili ihtiyaç duyacağınız MS TEAMS ekip kodları ve kılavuz  ekte yer alan dosyalarda mevcuttur.

- Pazartesi-Salı Günleri Eğitim Düzeni;

ALPHA 1'den 30'a kadar olan sınıflar *SABAH grubu olarak saat 09:00'da  yüz yüze veye online  dersleri başlayacaktır.

ALPHA 31 ve 32 sınıfları, BETA, GAMMA, DELTA  sınıfları  *ÖĞLEN grubu olarak saat 13:00'da yüz yüze veye online dersleri başlayacaktır.

- Çarşamba, Perşembe, Cuma Günleri Online eğitim tüm sınıflarda SABAH 09:00' da başlayacaktır.

- Eğitim-Öğretim yılı boyunca Hazırlık Bölümü ile iletişim için üniversite tarafından size tanımlanan  ( ..........@pru.edu.tr )  mail adresleriniz üzerinden iletişime geçmeniz önem arz eder.

*  E-devlet üzerinden kayıt yaptıran öğrencilerin OİS şifreleri ve pru mail adresi bilgileri  ÖSYM başvurusunda  beyan ettikleri şahsi mail adreslerine gönderilmiştir.

- Sağık Raporlarınız için;  prepreport@pirireis.edu.tr   e-posta adresine,

Hazırlıkla ilgili konularda (dersler, OİS vb.) ;   pruprep@pirireis.edu.tr   e-posta adresine  gönderim yapabilirsiniz.
,
Ekte Bulunan Listeler;

- Seviye-sınıf listesi
-1.Modül Kitap Listesi