II. Güncel Konularıyla Çevre & Endüstri Mühendisliği (GoKCEM’19)

Piri Reis Üniversitesi - Ana Konferans Salonu'nda, 18 Aralık 2019 tarihinde yapılacak olan “Güncel Konularıyla Çevre ve Endüstri Mühendisliği” (GoKCEM'19)” hakkında sizi bilgilendirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Piri Reis Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen GoKCEM'19; akademisyenler, araştırmacılar, sektör paydaşları ve özellikle tüm bilimlerdeki öğrencilere açık bir etkinliktir.

Bu kongre, çevre ile ilgili sosyal, kültürel ve bilimsel konu başlıklarını ve çevre konusundaki güncel çalışmaları paylaşmak üzere organize edilmektedir. GoKCEM’19’un ana başlıkları; küresel çevre değişimlerinin gündemindeki başlığı “plastik kirliliği” sorununu ele alan “Plastik kirliliği, sıfır atık, ülkeler, çözümler” olarak belirlenmiştir. Etkinlikte PRU lisans öğrencileri tarafından sunulmak üzere, ülkelerin kendilerine özel çözümlerini de içeren ve ana temaya uygun hazırlanan ülke posterleri, hem İngilizce hem de Türkçe olarak düzenlenmiştir. Ayrıca “Sıfır Atık (Zero Waste)” bilinç çalışmalarının yapılacağı etkinlikte, Üniversitemizin lisans düzeyindeki öğrencilerinin, eğitim ve araştırma ile ilgili bilgi paylaşımını artırmalarını ve ortak çalışma alanlarının oluşmasını hedeflemekteyiz.

Sizlerle 18 Aralık 2019'da Piri Reis Üniversitesi’nde buluşmak için sabırsızlanıyor ve ilginiz için teşekkür ediyoruz.

Organizasyon Komitesi

Davetli Konuşmacılar:

Dr. Murat KORÇAK  - (T.C. UAB- Deniz ve İçsular Düzenleme Genel

Dr (aday) Özcan ARKAN - (Arkan Group -CEO)

Ergin EROL - (Artemis Arıtım -CEO)

Rümeysa ERCAN - (‎Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP)- Çevre Mühendisi)

Yer: 18 Aralık 2019 - Seminer 1

Saat: 11:00-16:00