Hazırlık Bölümü Sınav Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,

Modül Bitirme Sınavı’nın (Exit Test) KONUŞMA (SPEAKING) bölümü 08-09.04.2021 (Perşembe-Cuma) tarihlerinde yapılacaktır. Sınav saatleri ve gözetmen listeleri web sitemizde ayrıyeten yayımlanmayacak olup OİS ve pru.edu.tr uzantılı  adreslerinize mail olarak gönderilecektir.
Lütfen maillerinizi kontrol ediniz.

SİZLERE KONUŞMA SINAVI İÇİN AYRICA EKİP KODU GÖNDERİLMEYECEKTİR.  SİZİN İÇİN PLANLANAN SINAV SAATİNDEN EN AZ 10 DAKİKA ÖNCE MS TEAMS PLATFORMUNDA SINAV İÇİN DAVET EDİLMEYİ BEKLEYİNİZ. SINAVLARIN ONLINE OLARAK İCRA EDİLMESİNDEN DOLAYI MEYDANA GELEBİLECEK SARKMALARDAN DOLAYI PANİK YAPMADAN BEKLEYİNİZ. ZAMAN ZAMAN ÖĞRENCİ İSİMLERİ İLE ÖĞRENCİLERİN MS TEAMS KULLANICI ADLARI UYUŞMAMAKTADIR. İSMİNİZİN BULUNAMAMASI NEDENİYLE SINAVA DAVET EDİLEMEZ İSENİZ ÖNCELİKLE GÖZETMEN ÖĞRETMENLERİNİZE ONLARA ULAŞAMAZ İSENİZ   prepexams@pirireis.edu.tr   ADRESİNE  EN KISA SÜREDE BİLGİ VERİNİZ.

Tüm sınavlarla ilgili yaşanacak sorunlar için öncelikle sınav gözcüsü öğretim elemanlarımızı bilgilendiriniz, ihtiyaç halinde   prepexams@pirireis.edu.tr   adresine mail gönderebilirsiniz.

Başarılar.

İngilizce Hazırlık Bölüm Başkanlığı