Gemi ve Deniz Teknolojileri Kulübü

Başkanı: Beliz Ayşe YÜKSEL  belizayse.yuksel@pru.edu.tr

Cihat AĞCABAŞOĞLU cihat.agcabasoglu@pru.edu.tr

Amacı;

“gemi ve deniz teknolojilerinin tanıtılması, denize ve denizciliğe önem veren kişi ve kuruluşları birbirine yaklaştırarak mesleki alanda kazanılmış bilgi ve deneyimlerin birleşimini ve gelişimini sağlamak; ulusal ve uluslar arası sosyal, kültürel, akademik ve teknolojik faaliyetler düzenlemektir.

Kulübün faaliyetleri;

1. Gemi inşaatı, gemi ve deniz teknolojileri ile ilgili sempozyum, söyleşi, eğitim seminerleri, konferans, fuar ve gezi etkinlikleri düzenlemek ve mevcut etkinliklere katılmak.
  2. Dünyadaki gelişen teknoloji ile eş zamanlı olarak sektöre ve öğrencilere bilgi akışını sağlamak.
  3. Gelişmeler ile alakalı ulusal ve uluslararası yazışmalara, çalıştaylara katılımı teşvik etmek.
  4. Piri Reis Üniversitesi bölümlerini tanıtıcı faaliyetlerde bulunmak.
  5. Mesleki alanda karşılaşılabilecek sorunları tanımak ve mesleki tecrübeyi arttırmak amacıyla mezun öğrencilerle irtibat sağlamak ve kulüp üyelerini bilgilendirmek.
  6. Akademik ve sektörel ilişkileri kuvvetlendirmek.
  7. Tüm su altı ve su üstü aktiviteler, proje çalışmaları düzenleyerek, denizin ve denizciliğin korunması, bilinirliğinin arttırılması adına faaliyetlerde bulunmak.
  8. Okul içinde ve dışında diğer kulüplerle irtibat kurmak.

DENİZ BİSİKLETİ TAKIMI (PRU WATERBIKE TEAM) SAYFASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ!