FIFTA 12.Dünya Futboltenisi Şampiyonası KKTC'de Yapıldı.

Uluslararası Futboltenisi Federasyonu (FİFTA)’nın düzenlediği 12. Demokrasi Dünya Futboltenisi Şampiyonası 13-19 Kasım 2016 tarihleri arasında 28 ülkenin milli takımlarının katılımıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ev sahipliğinde gerçekleşti.

Demokrasi Dünya Futboltenisi Şampiyonasında Türkiye’yi üniversite takımlarından oluşan futboltenisi takımı  başarı göstererek şampiyonayı 4. olarak tamamladı. Türkiye’nin en iyi futboltenisi sporcularından oluşan takımda 8 Piri Reis Üniversitesi öğrencisi de başarıyla ülkemizi temsil etmiştir. Öğrencilerimiz; Mert Savaşan, Berk Türkoğlu, Tolunay Genç, Kubilay Özsobacı, Anıl Gürlüer, Elif Cinnet, Başak Bakışkan ve Ece Güney başta olmak üzere ülkemizi uluslararası mecrada başarıyla temsil eden  milli takımımıza teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

25 Kasım 2016 Cuma