Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Güz Yarıyıl Başvuruları

T.C.PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Enstitümüzün aşağıda belirtilen Anabilim Dallarında mevcut bulunan Yüksek Lisans ve Doktora programlarına öğrenci alınacaktır:

Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Anabilim Dalı

Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anabilim Dalı

Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Anabilim Dalı

(Yüksek Performanslı Deniz Platformları Yüksek Lisans Programı)

Başvurular Enstitümüze 07 Eylül 2015 Pazartesi Saat 17.00’ye kadar web sayfamızdan online (http://student.pirireis.edu.tr/app09/) olarak yapılır.

Anabilim Dallarına ait kontenjanlar, başvuru koşulları ve online kayıt kılavuzu ekte belirtilmiştir.

ÖN KAYIT İÇİN ADAYLARIN YAPMASI GEREKENLER,

Enstitü Web Sayfasında ONLINE BAŞVURU FORMU’nun Doldurulması,

MÜLAKAT TA GETİRİLMESİ GEREKEN BELGELER:

Online Kayıt kılavuzunda (3. ADIM Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler) yazılı belgelerin mülakat saatinden önce Enstitü Sekreterine teslim edilmesi,
Online Kayıt kılavuzunda (4. ADIM Yabancı Uyruklı Öğrenci Kayıt İçin Gerekli Belgeler) yazılı belgelerin mülakat saatinden önce Enstitü Sekreterine teslim edilmesi,

Adayların kesin kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt kabul edilmemektedir.

Daha fazla bilgi ve iletişim için:

enstitu@pirireis.edu.tr
+902165810050 – 1495