ERASMUS 2016-2017 Dil Sınavı Duyurusu

Erasmus+ öğrenim ve staj hareketliliği programlarından yararlanmak isteyen öğrencilerimiz için Üniversitemiz İngilizce Hazırlık bölümü tarafından düzenlenecek olan Erasmus Dil Sınavı 20 Aralık 2016 tarihinde Deniz (sahil) Kampüsü ‘ndeki Seminer 2 salonunda  yapılacak ve saat 11:00’de başlayacaktır. “Reading”, “Listening” ve “Writing” alanlarında yapılacak dil sınavına katılmak isteyen öğrencilerimizin 16 Aralık 2016 tarihine kadar nbahadir@pirireis.edu.tr adresine mail atarak aşağıdaki bilgileri iletmeleri gerekmektedir:

İsim, Soyisim, Öğrenci No, Bölüm, Sınıf, Genel not ortalaması.

Staja gidecek öğrencilerimiz düşünülerek Erasmus başvuru dönemi  öncesine alınan İngilizce sınavına girecek olan öğrencilerimiz, başvuru tarihleri açıklandığı zaman elden veya staj için ayrılmışlarsa email yoluyla başvuru belgelerini iletebilirler.

Başvuru dönemiyle ilgili olarak öğrencilerimizden Üniversitemiz web sayfasındaki duyuruları takip etmelerini rica eder, sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Erasmus Koordinatörlüğü

28 Kasım 2016 Pazartesi