EK Seviye ve İngilizce Yeterlik Sınavı Bilgilendirme

1. Okulumuza yeni kayıt yaptıracak DGS öğrencilerimiz ve 13 Eylül 2021 tarihinde yapılan STS ve 16-17 tarihlerinde yapılan İYS'ye aşı ya da PCR testi eksikliği vb nedenlerle katılamamış öğrencilerimiz için 27 Eylül 2021 tarihinde STS, 29-30 Eylül 2021 tarihlerinde İYS yapılacaktır.

2. STS'ye katılım listesi ve sınav yeri/zamanı bilgileri 25 Eylül 2021 tarihinde, İYS'ye (Dinleme, Okuma ve Yazma bölümleri) katılım listesi ve sınav yeri/zamanı bilgileri 27 Eylül 2021  tarihinde, Konuşma Sınavı listeleri 28 Eylül 2021 tarihinde internet sitemizden duyurulacaktır.

3. Sadece STS'den 50 ve üzeri alan öğrencilerimiz İYS'ye katılmaya hak kazanacaklardır.

4. STS'ye katılıp yeterli notu alamayan öğrencilerimiz almış oldukları nota göre 1. (Alpha) ya da 2. kura (Beta) tefrik edileceklerdir. Bu öğrenciler için ayrıca duyuru yapılmayacaktır. Okulun açılış tarihinden önce yapılacak sınıf ve kitap bilgisi ile ilgili duyuruları internet sitemizden takip etmeleri gerekmektedir.

5. STS'ye hiç katılmayan öğrencilerimiz otomatikman 1. Kur olan Alpha kuruna tefrik edileceklerdir.

6. BAHSİ  GEÇEN  HER SINAV GÜNÜ İÇİN TAMAMLANMIŞ AŞI (2 doz) YA DA SON  72 SAAT İÇERİSİSİNDE ALINMIŞ PCR TESTİ SONUCU İBRAZ EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR. SÖZ KONUSU BELGELENDİRMELERİN İLGİLİ SINAV TARİHİNDE (HER SINAV GÜNÜ İÇİN  AYRI OLARAK) GEÇERLİLİĞİ GEREKMEKTEDİR. BU ŞARTLARIN SAĞLANMAMASI DURUMUNDA ÖĞRENCİLERİMİZİN KAMPÜSE GİRİŞ YAPMALARI MÜMKÜN OLMAYACAKTIR.

BAŞARILAR DİLERİZ.

İNGİLİZCE HAZIRLIK BÖLÜM BAŞKANLIĞI