Ek Kontenjan ve DGS öğrencileri sınav duyuruları

Değerli Öğrencilerimiz Üniversitemize Hoş Geldiniz,
Ek kontenjan ve DGS ile aramıza katılan öğrencilerimize 21 Ekim 2020 Çarşamba günü OİS sistemi üzerinden ONLINE olarak yapılacak olan sınava kayıt yaptırmış olan bütün EK Kontenjan ve DGS kayıtlı öğrencilerimiz otomatik olarak tanımlanacaklardır.
Bu sınav ile ilgili olarak ayrıca isim listesi YAYINLANMAYACAKTIR. YANLIZCA İngilizce Seviye Tespit Sınavından (İSTS) 50 ve üzeri not alan öğrenciler için 22 ve 23 Ekim tarihlerinde OİS ve MS TEAMS platformları kullanılarak yapılacak olan İngilizce Yeterlik Sınavı(İYS)'na katılacak öğrencilerin listeleri ve MS TEAMS ekip kodları yine internet sitemizin duyurular bölümünde 21 Ekim 2020 günü akşamı İSTS sonuçları belli olduktan sonra yayınlanacaktır. İSTS'den yeterli notu alamayan öğrencilerin isimleri bahsi geçen duyuruda bulunmayacak olup, bu öğrenciler sınavdan aldıkları nota göre ALPHA ya da BETA sınıflarından birine atanacaklardır.

İYS'nin 23 Ekim 2020 tarihinde yapılacak KONUŞMA SINAVI bölümü ile ilgili olarak sınav saati bilgileri sizlerle yine 21 Ekim 2020 tarihinde internet sitemizin duyurlar bölümünde paylaşılacaktır. Konuşma sınavı için herhangi bir koda ihtiyacınız bulunmamaktadır.
Sadece sizin için belirlenmiş olan sınav saatinden en az 10 dakika önce MS TEAMS platformunda ilgili öğretim görevlilerince sınav için davet edilmeyi beklemeniz yeterlidir.

Sınavlar hakkındaki bilgilendirme dokümanlarını incelemeniz ve aşağıdaki link üzerinden OİS Hesabı Kullanım Kılavuzu videosunu izlemeniz önemle rica olunur.

OİS hesabı kullanım kılavuzu linki:

İngilizce Yeterlik Sınavı Kılavuzu

İngilizce Yeterlik Sınavı