Ek Kontenjan Öğrencileri STS ve IYS Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,

11.10.2021 Pazartesi günü İngilizce Hazırlık Bölümü Kampüsü'nde (İstasyon Mah. Hakim Sk. No=3 Tuzla/İSTANBUL) Ek Kontenjan kayıtlı öğrencilerimiz için  yapacağımız Seviye Tespit Sınavı (STS)  saati ve yerini gösteren  listeleri ve sınav hakkındaki bilgilendirme metnini ( ...@pru.edu.tr uzantılı mail adreslerinize de gönderilecektir) inceleyerek, güvenlik kontrolleri esnasında yığılmaları ve gecikmeleri önlemek adına size tanımlanmış sınav saatinden 1 saat öncesinde kampüste  gerekli kırtasiye ve COVİD önlemleri kapsamındaki malzemeler ile hazır bulunulması önemle rica olunur. STS'ye katılmayan öğrencilerimiz başlangıç seviyesi olan Alpha kuruna tefrik edileceklerdir. STS'den 50 ve üzeri alan öğrencilerimiz 12.10. 2021 tarihinde yapılacak olan İngilizce Yeterlik Sınavı'(İYS) na katılmaya hak kazanacaklardır. Sadece STS'den 50 ve üzeri not alıp İYS'ye katılmaya hak kazanan öğrencilerimizin isim listeleri ve sınav yeri bilgilendirmeleri yine web sitemizden (11.10.2021 Pazrtesi günü) duyurulacaktır.

İngilizce Seviye Belirleme Sınavı: 11 EKİM 2021 Pazartesi

Okul binasına giriş 10:00’da başlayacaktır. Girişte ateşiniz ölçülecektir.

Sınav Saati: 11:00- 12:20

11.10.2021 Pazartesi  ve 12.10. 2021 Salı günleri  yapılacak olan sınavlarda sınav günü güvenlik kontrollerinin yapılması maksadıyla İngilizce Hazırlık Kampüsü'nde (İstasyon Mah.Hakim Sk.No=3 Tuzla / İSTANBUL) tamamlanmış (en az 2 doz) aşı kartı ya da son 48 saat içerisinde alınmış PCR test sonucu ve fotoğraflı bir kimlik ile birlikte hazır bulunmanız önemle rica olunur.

BAHSİ  GEÇEN  HER SINAV GÜNÜ İÇİN TAMAMLANMIŞ AŞI (2 doz) YA DA SON  48 SAAT İÇERİSİNDE ALINMIŞ PCR TESTİ SONUCU İBRAZ EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR. SÖZ KONUSU BELGELENDİRMELERİN İLGİLİ SINAV TARİHİNDE (HER SINAV GÜNÜ İÇİN  AYRI OLARAK) GEÇERLİLİĞİ GEREKMEKTEDİR. BU ŞARTLARIN SAĞLANMAMASI DURUMUNDA ÖĞRENCİLERİMİZİN KAMPÜSE GİRİŞ YAPMALARI MÜMKÜN OLMAYACAKTIR.

STS'den 50 ve üzeri alarak İYS'ye (12.10.21 Salı) katılacak öğrenciler için:

Dinleme ve Okuma Bölümleri : 0930-1130
Yazma Bölümü:                    : 1230-1400
Konuşma Bölümü:                : Yazma sınavının bitiminde

Öğrenci Sınav Bilgilendirme Metni

YKS-Ek Kontenjan Seviye Tespit Sınavı Listesi 11 Ekim 2021

BİLGİNİZE SUNAR, BAŞARILAR DİLERİZ!

İNGİLİZCE HAZIRLIK BÖLÜM BAŞKANLIĞI

8 Ekim 2021 Cuma