Ek Kontenjan Öğrencileri İngilizce Hazırlık 1.Modül Eğitim Öğretim Bilgilendirme

Değerli Öğrencilerimiz,

Piri Reis Üniversitesi İngilizce Hazırlık Bölümüne Hoş Geldiniz,

12 Ekim 2021 SALI  günü hibrit eğitim modeli olarak EK KONTENJAN öğrencileri için eğitim-öğretime başlanacaktır.

Pazartesi- Salı günleri yüz yüze veya online eğitim; Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri online eğitim şeklinde olacaktır.

Online eğitimler  MS TEAMS platformu üzerinden uygulanacaktır. Online  eğitiminiz ile ilgili ihtiyaç duyacağınız MS TEAMS ekip kodları ve kılavuz  ekte yer alan dosyalarda mevcuttur.

- Pazartesi-Salı Günleri Eğitim Düzeni;

ALPHA 1'den 30'a kadar olan sınıflar *SABAH grubu olarak saat 09:00'da dersleri başlayacaktır.

ALPHA 31 ve 32 sınıfları, BETA, GAMMA, DELTA  sınıfları  *ÖĞLEN grubu olarak saat 13:00'da dersleri başlayacaktır.

*Pazartesi - Salı Günleri Online olarak katılacak öğrenciler Sabah veya Öğlen Sınıfına ait derslere  belirtilen ders saatlerinde eş zamanlı şekilde katılmaları önem arz eder.

- Çarşamba, Perşembe, Cuma Günleri Online eğitim tüm sınıflarda SABAH 09:00' da başlayacaktır.

- Eğitim-Öğretim yılı boyunca Hazırlık Bölümü ile iletişim için üniversite tarafından size tanımlanan  ( ..........@pru.edu.tr )  mail adresleriniz üzerinden iletişime geçmeniz önem arz eder.

*  E-devlet üzerinden kayıt yaptıran öğrencilerin OİS şifreleri ve pru mail adresi bilgileri  ÖSYM başvurusunda  beyan ettikleri şahsi mail adreslerine gönderilmiştir.

- Sağık Raporlarınız için;  prepreport@pirireis.edu.tr   e-posta adresine,

Hazırlıkla ilgili konularda (dersler, OİS vb.) ;   pruprep@pirireis.edu.tr   e-posta adresine  gönderim yapabilirsiniz.
,
Ekte Bulunan Listeler;

- Seviye-sınıf listesi
-1.Modül Kitap Listesi