Ek Kontenjan İngilizce Yeterlilik Sınavı Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,

STS'den 50 ve üzeri not alıp İYS'ye katılmaya hak kazanan öğrencilerimizin isim ve sınav yeri bilgilendirmeleri için listeyi inceleyiniz.

*SEVİYE TESPİT SINAVI sonucu 50 puanın altı olup hazırlık okuyacak öğrencilerin sınıf-seviye bilgilendirmesi ( ............@pru.edu.tr )  adreslerine mail olarak gönderilecektir.

12.10. 2021 Salı günü yapılacak olan sınavlarda sınav günü güvenlik kontrollerinin yapılması maksadıyla kampüse erken gelinmesi ve  İngilizce Hazırlık Kampüsü'nde (İstasyon Mah.Hakim Sk.No=3 Tuzla / İSTANBUL) tamamlanmış (en az 2 doz) aşı kartı ya da son 48 saat içerisinde alınmış PCR test sonucu ve fotoğraflı bir kimlik ile birlikte hazır bulunmanız önemle rica olunur.

BAHSİ  GEÇEN  HER SINAV GÜNÜ İÇİN TAMAMLANMIŞ AŞI (2 doz) YA DA SON  48 SAAT İÇERİSİNDE ALINMIŞ PCR TESTİ SONUCU İBRAZ EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR. SÖZ KONUSU BELGELENDİRMELERİN İLGİLİ SINAV TARİHİNDE (HER SINAV GÜNÜ İÇİN  AYRI OLARAK) GEÇERLİLİĞİ GEREKMEKTEDİR. BU ŞARTLARIN SAĞLANMAMASI DURUMUNDA ÖĞRENCİLERİMİZİN KAMPÜSE GİRİŞ YAPMALARI MÜMKÜN OLMAYACAKTIR.

STS'den 50 ve üzeri alarak İYS'ye (12.10.21 Salı) katılacak öğrenciler için sınav saatleri:

Dinleme ve Okuma Bölümleri : 09:30-11:30
Yazma Bölümü:                    : 12:30-14:00
Konuşma Bölümü:                : Yazma sınavının bitiminde liste yazılı sınav yerine asılacaktır.

İngilizce Yeterlik Sınavı Listesi

BİLGİNİZE SUNAR, BAŞARILAR DİLERİZ!

İNGİLİZCE HAZIRLIK BÖLÜM BAŞKANLIĞI
11 Ekim 2021 Pazartesi