Deniz Hukuku Dergisi Yayın Hayatına Başladı

Piri Reis Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Deniz Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından ''Deniz Hukuku Dergisi'' yayınlanacaktır. ''PİRİ REİS ÜNİVERSİTESİ DENİZ HUKUKU DERGİSİ'' (Piri Reis University Journal of Maritime Law), hakemli, bilimsel bir dergidir. Haziran ve Aralık aylarında olmak üzere yılda iki defa basılacaktır. Dergide, ''Deniz Kamu ve Özel Hukuku ile Sigorta Hukuku''nun tüm alanları ile ilgili bilimsel çalışmalara yer verilecektir.

Dergide yayınlanacak makalelerin, ekte yer alan yazım ve yayın kurallarına uygun olması gerekmektedir. Derginin yayın dili Türkçe olup, İngilizce, Fransızca ve Almanca yazılar da kabul edilebilecektir. Dergide hakem denetiminden geçen makaleler dışında, karar incelemeleri de bulunacaktır.

Deniz Hukuku Dergisi yayın ilkelerine ulaşmak için buraya tıklayınız.

Çalışmaların ''denizhukukudergisi@pru.edu.tr'' adresine gönderilmesi gerekmektedir.

14 Haziran 2022 Salı

360°