CFA Sertifikasyonu Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı

Etkinlik Adı : “CFA Sertifikasyonu Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı”
Tarih : 11 Kasım 2021
Saat : 13:30-14:10
Zoom linki : https://zoom.us/meeting/register/tJUrcuCsqTwuG9Hny-Omqx2XZpGthBrA-j9F
Konuşmacılar : İlke Takımoğlu Homris, CFA – Serra Akçay
Düzenleyen : Piri Reis Üniversitesi, İİBF - Ekonomi ve Finans Bölümü ve CFA Istanbul

CFA ISTANBUL HAKKINDA

CFA Society Istanbul finans sektöründe profesyonellik ve etik standartların yaygınlaştırılması için çalışan kar amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşudur. Tüm dünyadaki 160+ CFA topluluğu gibi, CFA Society Istanbul da, Türkiye’deki yüksek etik standartların oluşturulması, eğitim, profesyonel gelişim ve kariyer destek programları ile yatırım sektörünün daha ileri götürülmesi için çalışmaktadır. CFA Institute tarafından hazırlanan “Etik Kurallar ve Profesyonel Davranış Standartları” tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de birçok seçkin finans kurumu tarafından kabul edilmiş ve uygulanmaktadır. 2003 yılında kurulan derneğin toplam üye sayısı 400 olup CFA lisanslı üye sayısı 300’dür.  Dünyada finans alanındaki en yüksek profesyonel standart kabul edilen CFA Lisansı SPK tarafından Düzey 3 Lisansı ve Türev Araçlar Lisansı’na denk kabul edilmektedir. Üniversite öğrencilerinin kurumsal finans alanındaki bilgi ve becerilerini artırmayı hedefleyen “CFA Research Challenge” küresel çapta bir finansal analist raporu hazırlama ve sunma yarışmasıdır ve CFA Institute tarafından düzenlenmektedir.

11 Kasım 2021 Perşembe

360°