Birleşmiş Milletler (UN) Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) Genel Sekreteri

Sayın Mr. Kitack LIM Piri Reis Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Birleşmiş Milletler (UN) Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) Genel Sekreteri Sayın Kitack LIM 16 Nisan 2019 tarihinde Piri Reis Üniversitesi Deniz Kampüsüne ziyarette bulundu. Öncelikle Rektörümüz ve Dekanlarımız ile istişarelerde bulunan Sayın Lim, ardından Simülatör Merkezi, Eğitim Havuzu, Kütüphane, Konferans Salonu, Spor Salonu ve sınıfları gezdi. Bizzat derslere katılarak öğrenciler ile görüştü. IMO Genel Sekreteri ile birlikte Üniversitemizden fahri doktora ünvanı ile onurlandırılan önceki dönem UAB Müsteşarı Suat Hayri Aka ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Hızırreis Deniz de Kampüs ziyaretinde eşlik ettiler.  Sayın Kitack LIM, seminer salonunda öğrencilere dünya ve uluslararası alanda denizcilik, denizde emniyet, güvenlik, deniz çevresinin korunması ve denizcilik genel mevzuatı temalı 1 saate yakın bir sürede çok önemli tavsiyeler içeren bir seminer Kendilerine ziyaretleri ve değerli tavsiyelerinden dolayı teşekkür ederiz.
IMO hakkında ayrıntılı bilgi resmi web sayfasından edinilebilir (http://www.imo.org).

24 Nisan 2019 Çarşamba