ASELSAN A.Ş. Kariyer Danışmanlığı Sunumu ve Eğitimi

08 Nisan 2015 Çarşamba günü saat 11.30 da ASELSAN A.Ş. İnsan Kaynakları Yöneticileri iş birliği kapsamında; “mülakat cevapları hayatında gizli ” konusunda 60 dakika süren bir sunum yapılacaktır.

Öğleden sonra, ASELSAN 1 dk’da mülakat etkinliği ile bizlerle olacak. Kendini en etkili ifade eden 3-4 kişiye aselsan insan kaynakları kariyer danışmanlığı kapsamında ASELSAN ’a bir günlük gezi düzenlenecek olup, ayrıca kişilik envanteri uygulanarak; güçlü yönleri ve gelişim alanları geri bildirim ile verilecektir. Bu sürece girebilecek adayları belirlemek maksadı ile fakülteler’ce seçilecek 30 aday belirlenecektir.

Öğrenciler ders durumlarına göre eğitime katılabilirler. Eğitime katılacak öğrenciler arasından 30 öğrenci mülakat için seçilecektir.Etkinlik Sahil Kampüsümüzdeki konferans salonunda başlayıp ve seminer -2 salonunda devam edecektir.

6 Nisan 2015 Pazartesi