Akademik Personel Alımı İlan Sonuçları

Resmi Gazetede Yayınlanan 25.07.2019 Tarihli Akademik Personel Alım İlanımıza Ait Kesin Sınav Sonuçları

• Üniversitemize atanmak üzere başvuruda bulunan Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi adaylarının 21.08.2019 tarihinde yapılan giriş sınavının değerlendirilmesi sonucunda atanması uygun bulunanların bilgileri aşağıya çıkartılmıştır.
  • “Asıl” olarak belirtilen Adayların Ek’te İstenen belgeleri tamamlayarak en geç 03.09.2019  tarihi Saat 16:00 ya kadar İnsan Kaynakları Müdürlüğüne teslim ederek sözleşmelerini imzalamaları gerekmektedir. Evraklarını zamanında teslim etmeyen adayların yerine yedek adaylar çağrılacaktır.
  • Asıl adayın kadroya atanmama durumunda yedek aday çağırılacaktır. Yedek adayların evraklarını teslim edecekleri en son tarih 06.09.2019 saat 16:00 ya kadardır.

Akademik Personel Alımı İlan Sonuçları İçin Tıklayınız

Öğretim Görevlisi Personel Alımı İlan Sonuçları İçin Tıklayınız