9. Campus Cup Yelkenli Yarışlarında, PRU Yelken Kulübünden Başarılı Sonuç

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen ve iki gün süren 9. Campus Cup Yelkenli Yarışları sonuçlandı.

Pîrî Reis Üniversitesi Yelken Kulübü üyeleri 9. Campus Cup Yelkenli Yarışlarında Üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil etti. Selim Hekimoğlu ve ekibi  IRC-0'da ikinci, Anıl Çetin ve ekibi  IRC-5 'te birinci oldu.

PRU Yelken Kulübü sporcuları: Anıl Çetin, Selim Hekimoğlu, Şeref Ünlü, Barsgan Dökmeci, Alp Pepeyi, Berkay Dim Kaan Günal, Baran Turan, Baki Batuhan Ermiş, Mustafa Hamitoğlu, Ali Ihsan Zorer, Enes Topkaç, Batuhan Dobrucalı, Bahadır Şentürk, Batuhan Sungur, Cahit Adiz, Burak Etler, Dicle Yeşim Yıldız, Ahmet Ziya Saydam, Kıvanç Çeliksu

MIYC tarafından Marmaris Körfezi'nde yapılan ve sadece üniversite öğrencilerinin katıldığı yarışlarda, 21 üniversiteden 32 takımda 310 yelkenci mücadele etti. Organizasyonda iki gün boyunca yarışlar gerçekleştirildi. Rüzgarı kullanarak rakiplerini geçmeye çalışan ekipler 6 sınıfta mücadele etti.

Campus Cup'a Pîrî Reis, Doğuş, ODTÜ, Yeditepe, Kocaeli, Ekonomi, İTÜ, Beykent, Ege, Yaşar, Sabancı, Kadir Has, Dokuz Eylül, Hacettepe, Bahçeşehir, MEF, Koç,  Boğaziçi, Yıldız Teknik, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, İstanbul Üniversiteleri katıldı.

Yarışta sınıflarına göre ilk 3 dereceyi elde eden üniversite ve kaptanları şu şekilde oluştu:

IRC-0

1- İTÜ (Ege Kınalı)

2- PİRİ REİS (Selim Hekimoğlu)

3- DOĞUŞ (Yusuf Tunç)

IRC-1

1- İTÜ (Cihan Akın)

2- ODTÜ (Engin Ege Yormaz)

3- DOKUZ EYLÜL (Onur Karasu)

IRC-2

1- KOCAELİ (Eren can Altun)

2- İTÜ (Beril Çalışkan)