4 Ekim 2021 İngilizce Hazırlık Eğitim - Öğretimi Hakkında Bilgilendirme

Değerli Öğrencilerimiz,

Piri Reis Üniversitesi İngilizce Hazırlık Bölümüne Hoş Geldiniz,

4 Ekim 2021 Pazartesi günü hibrit eğitim modeli olarak eğitim-öğretime başlanacaktır.

Pazartesi- Salı günleri yüz yüze veya online eğitim; Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri online eğitim şeklinde olacaktır.

Online eğitimler  MS TEAMS platformu üzerinden uygulanacaktır. Online  eğitiminiz ile ilgili ihtiyaç duyacağınız MS TEAMS ekip kodları ve kılavuz  ekte yer alan dosyalarda mevcuttur.

- Pazartesi-Salı Günleri Eğitim Düzeni;

ALPHA 1'den 30'a kadar olan sınıflar 4 Ekim 2020 Pazartesi *SABAH grubu olarak saat 09:00'da dersleri başlayacaktır.

ALPHA 31 ve 32 sınıfları, BETA, GAMMA, DELTA  sınıfları 4 Ekim 2020 Pazartesi *ÖĞLEN grubu olarak saat 13:00'da dersleri başlayacaktır.

*Pazartesi - Salı Günleri Online olarak katılacak öğrenciler Sabah veya Öğlen Sınıfına ait derslere  belirtilen ders saatlerinde eş zamanlı şekilde katılmaları önem arz eder.

- Çarşamba, Perşembe, Cuma Günleri Online eğitim tüm sınıflarda SABAH 09:00' da başlayacaktır.

- Eğitim-Öğretim yılı boyunca Hazırlık Bölümü ile iletişim için üniversite tarafından size tanımlanan  ( ..........@pru.edu.tr )  mail adresleriniz üzerinden iletişime geçmeniz önem arz eder.

* E-devlet üzerinden kayıt yaptıran öğrencilerin OİS şifreleri ve pru mail adresi bilgileri  ÖSYM başvurusunda  beyan ettikleri şahsi mail adreslerine gönderilmiştir.

- Sağık Raporlarınız için;  prepreport@pirireis.edu.tr   e-posta adresine,

Hazırlıkla ilgili konularda (dersler, OİS vb.) ;   pruprep@pirireis.edu.tr   e-posta adresine  gönderim yapabilirsiniz.
,
Duyuru Listeleri;

1.Modül Sınıf& seviye Listeleri
1.Modül Kitap Listesi