2022-2023 Öğretim Yılı Erasmus+ Dil Sınavı

T. C. Piri Reis Üniversitesi
2022-2023 Öğretim Yılı Erasmus+ Dil Sınavı

Erasmus+ öğrenim ve staj hareketliliği programlarından yararlanmak isteyen ve ek kontenjan ile bahar döneminde Öğrenim Hareketliliğine katılacak öğrencilerimiz için Üniversitemiz İngilizce Hazırlık bölümü tarafından düzenlenecek olan Erasmus Dil Sınavı 24 Aralık 2021 Cuma tarihinde Deniz (sahil) Kampüsü‘ndeki A blok 3. kat dersliklerinde yapılacak ve saat 09:30’da başlayacaktır. “Reading”, “Listening” ve “Writing” alanlarında yapılacak dil sınavına katılmak isteyen öğrencilerimizin 21 Aralık 2021 Salı saat:17:00 tarihine kadar  erasmus@pirireis.edu.tr  adresine mail atarak aşağıdaki bilgileri iletmeleri gerekmektedir: İsim, Soyisim, Öğrenci No, Bölüm, Sınıf, Genel Not Ortalaması. Staja gidecek öğrencilerimiz düşünülerek Erasmus başvuru dönemi  öncesine alınan İngilizce sınavına girecek olan öğrencilerimiz, başvuru tarihleri açıklandığı zaman elden veya staj için ayrılmışlarsa e-mail yoluyla başvuru belgelerini iletebilirler. Başvuru dönemiyle ilgili olarak öğrencilerimizden Üniversitemiz web sayfasındaki duyuruları takip etmelerini rica eder, sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

PRU Erasmus Koordinatörlüğü

25 Kasım 2021 Perşembe