2020-2021 Önlisans-Lisans-Online Yaz Okulu Başvuruları Hakkında Duyuru

Sevgili Öğrencilerimiz,

2020-2021 Yaz Öğrenimi için online ders seçim işlemleri 14:30’da başlayacaktır.

Ders Seçim İşlemlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar aşağıdaki gibidir:

1. Öğrenci Bilgi Sistemindeki Ders Seçme ekranından yaz öğrenimi için maksimum 10 krediye kadar ders seçim işlemi yapılacaktır.
  2. Ders seçim işlemini tamamladığınızda ne kadar ücret ödemeniz gerektiğini görüntüleyeceksiniz.
  3. Seçmiş olduğunuz dersleri danışman onayına göndermeniz gerekmektedir. Dersleri danışman onayına gönderdikten sonra değişim yapamayacaksınız. Ancak seçmiş olduğunuz ders açılmaz ise, ücretini ödediğiniz kredi miktarı kadar açılan başka bir dersi seçebilirsiniz veya ücret iadesi alabilirsiniz.
  4. Ücret Ödemesi için Mali İşler Müdürlüğünün talimatlarını aşağıdaki şekilde uygulamanız gerekmektedir.

- Ödemeler banka havalesi veya kredi kartı ile yapılacaktır.

- Banka havalesi için Garanti Bankası TR63 0006 2000 3410 0006 2966 74 no’lu Ibana yapabilirsiniz. Dekont açıklamasına Öğrenci Adı ve Soyadı yazılmalıdır.

- Kredi kartı ödemesini Web sayfasında yer alan “Online Kayıt Ücreti Ödeme” menüsünden yapabilirsiniz.

• Kayıt sürecinizin hızlanabilmesi için ödeme işlemlerini tamamladıktan sonra dekontunuzu maliisler@pirireis.edu.tr adresine adınız, soyadınız ve öğrenci numaranız ile bildiriniz.
  1. Yaz Öğrenimi ders seçimlerinin 08.07.2021 tarihinde tamamlanmasından sonra başvurulara göre açılması kesinleşen dersler ilan edilecektir.

PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ 2021 YAZ ÖĞRETİMİ TAKVİMİ ve KOŞULLARI İÇİN TIKLAYINIZ

5 Temmuz 2021 Pazartesi