2020-2021 Akademik Yılı 1.Modül DSG &Ek Kontenjan Öğrencileri için Achievement Sınav Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,

Achievement (Ara Sınav)  12.11.2020 (Perşembe)  tarihinde yapılacaktır.

Sınavların "Yoklama" bölümü MSTEAMS uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Ekte sunulan sınav saatleri, sınıf listesi ,gözetmen, MS teams sınıf kodu listesi ve Achievement sınav kılavuzunu inceleyiniz.
"Sınavlar" OİS (öğrenci bilgi sistemi) üzerinden uygulanacaktır.

Sınavla ilgili yaşanacak sorunlar için öncelikle sınav gözcüsü öğretim elemanlarımızı bilgilendiriniz, ihtiyaç halinde pruprep@pirireis.edu.tr adresine mail gönderebilirsiniz.

Writing sınav dökümanına (Word dosyasına) ve kompozisyonunuzun en üst sol kısmına adınızı-soyadınızı, okul numaranızı ve sınıfınızı yazarak ÖNCELİKLE OİS sistemine yüklemeniz önem arz etmektedir.
Herhangi bir sebeple dosyanız OİS'e  başarıyla yüklenemez ise zaman kaybetmeden yukarıda belirtilmiş özelliklerde kaydedilmiş olan sınav kağıdınızı (WORD belgesi) gözetmeninize  e-posta aracılığıyla ulaştırınız.
Belirtilen süre zarfı dışında gönderilen dosyalar dikkate alınmayacaktır.

Göndermiş olduğunuz paragraf/kompozisyon intihal (başkasının fikrini kaynak belirtmeden kendininmiş gibi kullanmak) olup olmadığı açısından kontrol edileceği için yazdıklarınızın özgün ve size ait olmasına özen gösteriniz.

ACHIEVEMENT SINAVI KILAVUZU

ACHIEVEMENT Sınıf listesi- MS teams Kodları

ACHIEVEMENT SINAV SAATLERİ;

SINAV ADI : Listening : 13:30-13:45 (Yoklama - MS TEAMS) – 13:45-14:25 (Test - OİS)